maanantai 5. joulukuuta 2016

Yllättävä kylppäriremontti

Sain viikko sitten tietää, että asunnossani alkaa lähiaikoina kylppäriremontti, jonka tarkempi ajankohta on vielä hämärän peitossa. Remontin ajaksi en ota ensikotikissaa, sillä arka kissa ja kylppärin uudistaminen työmiehineen ja meteleineen on melko mahdoton yhtälö. Jatkan kuitenkin blogia kertoilemalla kaikenlaisesta muusta kisuilutoiminnasta, jota Kisu ry:n piirissä tapahtuu.

Omille kissoilleni olen jo buukannut remontin ajaksi lainaan Kisun edustuskissojen teltat, joista saa vetoketjuilla yhdistettyä 180 cm x 60 cm yhtenäisen tilan, jossa kissojeni olisi tarkoitus viettää päiväsaika poissa karkailemasta ja remonttiin sekaantumasta. Laitan evakkotelttaan tietenkin hiekkalaatikon, vettä & ruokaa ja piiloutumismahdollisuuden ja illalla ja yöllä kissat pääsevät taas  vapaasti asuntoon. Google kertoo, että kylppäriremontti kestää 2-3 viikkoa, joten eiköhän me pärjäillä!

4 kommenttia:

 1. Remppa on kisuille aina jännittävä tapahtuma. Meillä oli kesälomalla remonttia ja misse oli aina vastassa remppamiehiä aamulla. Saatuaan rapsutukset maalarilta misse joutuikin makkariin evakkoon. Poraaminen otti herkkiin korviin, mutta kaikesta selvittiin.
  t. Mimmin porukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei varmaankaan kestä kauan! Olen ihan varma, että mun Panu pettyy syvästi kun en päästä sitä teltasta remonttimiehiä hurmaamaan!

   Poista
 2. Kätevä tuollainen teltta! Toivottavasti remppa pysyy aikataulussa. :)

  VastaaPoista