sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Heikki Heppula puskee ja kehrää

Heikki Heppulasta on kehkeytynyt melkoinen puskija: se puskee ensikodin omia kissoja ja minun säärtäni aina kun joku vaan herää tai lähtee kävelemään asunnossa ja omalla kissallani Panulla on taas hermoissa pitelemistä tämän läheisyyshakuisen enskarin kanssa! Kun Heikki puskee säärtäni istuessani pöydän ääressä sitä saa mielin määrin silitellä ja kun rapsutan sitä leuan alta se kehrää, mutta jos se kääntää päätään ja näkee käteni se saattaa silti kavahtaa kauemmas eli siihen saa koskea, jos ei se näe silittävää kättä. Kissan logiikkaa taas parhaimmillaan!

Heikki Heppulasta on tullut jo kyselykin ja sitä tullaan tiistaina katsomaan. Maailmalta kuulumisia sen verran, että omasta kodistaan karannut Unski on nyt saatu kiinni melkein kolmen viikon karkuretken jälkeen eli sielläkin on nyt kaikki hyvin.

4 kommenttia:

 1. Söpö on tuo Heikki! Toivottavasti oma sopiva koti löytyy. Onneksi Unski-karkulainen saatiin kiinni ennen pakkasia. Hyvää syksyn jatkoa ensikotiin!

  Manta

  VastaaPoista
 2. Iiiihana puskija, toivottavasti se oma loppuelämän koti on jo löytynyt! ♥ Mahtavaa, että karkulainen on viimein taas kotonaan lämpimässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissankatsoja käy katsomassa useampaa kissaa ja ilmoittelee tällä viikolla mitä päätti. Oli oikein kivalta vaikuttava koti, toivottavasti valinta osuu Heikki Heppulaan :)

   Poista