sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Rouva Tikru lähti loppuelämän kotiinsa

Torstaiaamuna istuin aamukahvipöydässä ja näin ällistyksekseni, että rouva Tikru meni kuljetuskoppaan ilmeisesti etsimään edellisen päivän muroleikin mahdollisia jäänteitä. Kävelin muina miehinä kopan luo ja tuikkasin luukun kiinni. Rouva vähän sähähti, mutta ei sen kummempaa ja kun tiesin uuden kodin miehen olevan tällä hetkellä sairaslomalla soitin pikaisen puhelun ja pian mies jo tulikin hakemaan rouva Tikrun ikiomaan loppuelämän kotiinsa.

Pieniä kuulumisia olen jo saanut: ensimmäisen päivän rouva viihtyi kopassaan ja kissaherra Hiili kävi parisen kertaa sähisemässä rouvan tervetulleeksi. Rouva Tikrulle on laitettu olohuoneen nurkkaan oma paikka raapimapuineen kaikkineen ja ihmisten ollessa pari tuntia poissa se oli siirtynyt toiseen huoneeseen, jossa myös Hiili oleili. Kaiken kaikkiaan hyvältä vaikuttaa!

Seuraavaksi ensikotiini olisi tulossa 6 kuukautta vanha nuorukainen Untamo, joka leikataan tänään ja saapuu sitten kun kyyti järjestyy. Kovasti on kuulemma leikkisä, kuten ikään kuuluu, mutta koskea ei vielä anna. Kuvassa näyttää oikein somalta ja innolla odotan uutta tulokasta!

3 kommenttia:

 1. <3 ja <3 toinen Tikrulle ja toinen Untamolle. Kiva elämä sulla on, ja hienoa työtä teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Kiva tätä ensikotitoimintaa on tehdä, olen tykännyt kovasti! 😊😊😊

   Poista
 2. Menipä niin stressittömästi nappiin rouvan lähtö ja mahtavalta kuulostaa tilanne uudessa kodissa, ihanaa! :) Upea uusi tulokas ♥

  VastaaPoista