sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hyvää edistymistä taas

Rouva Tikru oleskelee nyt enimmäkseen ompelupyyhkeiden laatikossa ja on nurkassaan vain vähän. Sängylläkin rouva on ollut useamman kerran ja eräänä päivänä se kelli siinä niin rentona, että näin ekaa kertaa sen soman täplikkään mahapuolen!

Nameja syödään askartelupöydän kulmalla ja muutaman kerran rouva Tikru on taas tullut varsinaiselle namipaikallekin. Tiistaina annoin nameja ja rouva Tikru oli laatikossaan, joten hivutin kättäni yhä lähemmäs ja lähemmäs, kunnes kosketin namilla rouva Tikrun nenua. Rouva siirtyi metrin verran kauemmaksi, mutta ei vaikuttanut erityisen järkyttyneeltä tapauksesta.

Niilon sinnikkyys tuttavuuden tekemisessä sai myös eräänä päivänä palkintonsa: rouva Tikru nuolaisi Niilon kylkeä hyvin ystävällisesti ja hellästi. Rouva Tikru olisi jo aivan valmis muuttamaan ikiomaan loppuelämän kotiinsa, toivottavasti koti löytyy pian!

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla rouva Tikrun edistymisestä! Löytyi nyt myös tuo Zooplussan linkki, ja mainostin sitä jo muutamillle lemmikkitalouksille. Helppo tapa auttaa.

    t. Mimmin porukat

    VastaaPoista