sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Rouva Tikru laatikossa

Kun nurkkaa ei ollut huonekalujen siirtelyn takia niin rouva Tikru otti paikakseen ompelupyyhkeiden laatikon, joka on yleensäkin ollut suosittu päikkäripaikka kissaväen keskuudessa. Tiistai-iltana siirsin askartelupöydän takaisin paikalleen, mutta rouva Tikru viihtyi vielä useita tunteja laatikossa ennen kuin vihdoin kävi hyväksymässä nurkan. Nyt tilanne on vakiintunut siihen, että yön rouva nukkuu laatikossa ja menee sitten minun herättyäni nurkkaan päiväksi.

Rouva Tikru on muutenkin rohkaistunut taas: eräänä päivänä tulin tupakalta ja rouva oli ruokakupeilla. Kävin istumaan pöydän ääreen ja hetken rouva ihmetteli ja alkoi sitten taas mässyttää - puoli metriä selkäni takana! Ja yhtenä iltana rouva Tikru tuli katsomaan minua niin, että välissämme oli vain puolimetrinen pikkupöytä, siitä sain räpsäistyä kuvankin. Nyt rouva Tikrun ilmoituksessakin on kuvia, joissa näkyy muutakin kuin tumma möykky, toivottavasti rouva Tikrulle löytyy pian ikioma koti!

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollut kaksi samaan tapaan pitkällisen kesytyksen vaatinutta kissa, Pikkumusta-vainaa ja nyt neiti Ilona. Voi että jokainen edistysaskel oli ihana! Seuraan innolla myös rouva Tikrun kesyyntymistä. Hyvä kotijellona siitä tulee <3 (tai siis on jo, mut tulee vielä paree :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen edistysaskel on kyllä mulle suuri ilonaihe ❤️

      Poista