perjantai 9. tammikuuta 2015

Kaunottaret Molla ja Mimosa esittäytyv

Miauu! Me kaksi kaunotarta saavuimme ensikotiimme hieman yli viikko sitten. 
Minä oranssi-valkoinen neitokainen olen Molla, olen hyvin huomionhakuinen ja rrrrakastan kehräillä ihmispalvelijoideni viekussa! Olen myös kunnon unikeko, tykkään mässätä ja sitten kuorsata kuuluvasti keskellä kirkasta päivää. 
Olen myös utelias ja rohkea, olenkin jo tutkaillut uutta ensikotiamme huolellisesti ja tiedän, että ihmispalvelijoitamme on helppo houkutella hoivaamaan, kunhan vähän vaan pistäytyy näytille ja tuijottaa söpösti, niin johan tulee pusuja ja silittelyjä! Tykkään! 
Minä musta ja mystinen mimmi olenkin Mimosa, ja mystisyydestäni johtuen olenkin aivan toisenlaista sorttia, kuin tuo mokoma Molla. Minä tarkkailen ja tunnustelen omalla tyylilläni näiden ihmispalvelijoideni puuhia, ovatkohan he luotettavia? En helpolla päästä luokseni silittelemään tuollaisia kummajaisia!
On minulle kuitenkin ruoka ja vesi alkanut jo säännöllisesti maistua, vaikka ensiksi epäilin niissäkin olevan jotain vilunkia.. Tykkään kuitenkin enimmälti pysytellä omissa oloissani ja ihmetellä elämän mysteerejä piilopaikoissani, antaa tuon Mollan nyt ensialkuun kerätä huomiota, kun tuollainen hellyydenkipeä on. Sitten myöhemmin lienee minun aikani asettua esille. Olenkin hiljalleen tehnyt pieniä testejä, käyn välillä piipahtamassa piilopaikoistani ihmisten ilmoille ja pianhan he jo yrittävätkin tulla silittelemään! Hölmöt, täytyy vielä tiukemmin opettaa niille, että minä kyllä kerron sitten kun kelpuutan hierontoja, ensin tahdon rauhassa tutkia paikkoja! Mutta kyllä kai täällä kelpaa, katellaan. 

-Tatja

4 kommenttia:

 1. Ihania! Onko tietoa tyttöjen iästä?

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sanna, ovat varmaankin viime kevään pentuja, eli n.9kk 😊

   Poista
 2. Hei, etsin Tampereelta pientä kissaa itselleni. Ottaisin vain yhden, sillä ainakin näin aluksi haluaisin totutella. Voisinko tulla katsomaan kissaa, milloin ja mihin?
  Terv. Kirsti Suonsyrjä. 0505408454 tai kirsti.suonsyrja@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsti,
   Emme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi. Ei kannata kuitenkaan tyrmätä heti ajatusta kahdesta kissasta, loppujen lopuksi se on paljon vaivattomampi ratkaisu, kun kissoista on seuraa toisilleen.
   Kodittomia kissojamme löydät osoitteesta http://www.kissojensuojelu.fi/kissat
   Jokaisen kissan ilmoituksen lopussa on kissan ensikodin yhteystiedot, joista voit kysellä ko. kissasta enemmän.

   Poista