keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kiitos tykkääjille!

Toissa viikkoinen kriisipäivityksemme kissatulvasta ja ensikotien puutteesta sai teidät runsain joukoin liikkeelle, kiitos siitä! Päivitys poiki useamman uuden ensikodin eri puolilta Suomea sekä monta uutta kissanottajaa, jotka jäivät katselemaan sopivaa karvapalleroa omaan perheeseensä. Loppujen lopuksi päivitys tavoitti yli 18 000 ihmistä!

Kiitoksena aktiivisuudestanne ja avustanne haluammekin laittaa pystyyn pienen arvonnan!

Palkintoja arvomme kolme (3) kappaletta ja ne sisältävät:

Kisu- heijastimen pimeneviin iltoihin...

...sekä boxillisen PrimaCat tuotteita!

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin kommenttikenttään. Kerro vaikka postaustoiveita tai muita terveisiä kirjoittajille. Toisen arvan saat liittymällä blogin lukijaksi tai tykkäämällä Elämää Kisun ensikodista Facebookissa.

Kerrothan kommentissasi osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla. Laita mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, anonyymit mielellään myös nimimerkki. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.10 klo 12 asti.

Onnea arvontaan ja muistakaahan: ensikoteja meillä ei ole koskaan liikaa, joten Kisua saa jatkossakin mainostaa ahkerasti! Ja hei, huomasittehan myös Tapahtumakatin esittelyn aiemmin päivällä!

Boxien laatu on tarkastettu asiantuntijan toimesta!

9 kommenttia:

 1. Kiitos arvokkaasta työstä. Oma kissani on teidn kautta. Osallistun kahdella arvalla. sähköposti annukka.hamalainen@tpnet.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea ensikotikissoista ja muista kisuasioista :) Tykkään facessa eli kaksi arpaa
  soili.sarelli@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Täällä hommaillaan omille kisuille rokotukset kuntoon niin saadaan hoidokkikaveri kans otettua. :)
  Olen myös teidän facetykkääjä, eli kaksi arpaa. :) baxxters@hotmail.com -Krissu

  VastaaPoista
 4. Haluaisin kovasti olla osana kisun ensikoti hommelia, en tiedä asunko liian kaukana/riittävätkö rahkeet kun omia kissoja on jo kaksi, mutta jossain vaiheessa ainakin aijon auttaa! <3 Elämäntilanne helpottaa vuoden päästä niin silloin jos ei muuten!
  Kaksi arpaa kiitos:)
  Janettelaurakaroliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Meidän kisut osallistuu kahdella arvalla, sposti on kattivaaranblogi @ gmail.com
  Olen muuten hoitanut joskus aikoja sitten noita Jyväskylän "kolmosia", siis vielä silloin kun asuin siellä ja olin eläinlääkärissä töissä. :)

  VastaaPoista
 6. Oma kissa löytöotus ja kaverin ottaminen sille harkinnassa :) Osallistun kahdella arvalla, johanna.kuuri@hotmail.com -Rölli

  VastaaPoista
 7. Täälläkin osallistutaan arvontaan kahdella arvalla yhdessä Kisusta adoptoidun kissan kanssa, joka varmana antaisi leluille kyytiä.

  sposti: henrasan [at] hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kisun silloiselta Jessica-kissalta, nykyisin Lilliltä, paljon terveisiä! Osallistumme kahdella arvalla, regenair [at] gmail.com

  VastaaPoista